Meer informatie:
0416 - 31 21 44
  • Dagopvang 1
  • Dagopvang 2

Dagopvang voor honden is niet nieuw. Bij De Kweb Meute in Waspik verzorgen we al jarenlang opvang voor de honden van baasjes die een drukke baan of lange werkdagen hebben. Maar ook als u bijvoorbeeld een dagje naar de Efteling in Kaatsheuvel gaat, of een dagje eropuit gaat. Breng uw hond naar onze dagopvang waar u hem met een goed gevoel kunt achterlaten.

Ons dierenpension en dagopvang bevindt zich op een steenworp afstand van de A59, waardoor u vanuit Waalwijk of Oosterhout heel makkelijk zonder al te ver omrijden uw hond bij ons kunt brengen.

Grote speelweide

Een groot gedeelte van de dag is uw hond buiten op één van onze speelvelden of speelplaatsen (10 in totaal). Hier kan uw hond lekker ravotten en zichzelf uitleven, samen met de andere honden uit de roedel. Wij houden altijd rekening met de grootte, leeftijd en het karakter van uw hond zodat deze zich prettig voelt in de roedel. Bij de speelweide is bovendien altijd een dierenverzorger aanwezig en de honden krijgen volop aandacht. Er is uiteraard ook een rust moment zodat onze jonge gasten kunnen eten en een middagdutje kunnen doen.

U zult merken dat uw hond aan het einde van de dag weliswaar moe, maar voldaan is. De dagopvang zorgt ervoor dat uw hond kan socializen met andere honden. Als uw hond zichzelf even wil terugtrekken, daar is daar ook alle ruimte voor. De honden kunnen altijd terecht in het binnenverblijf van ons pension om daar uit te rusten.

Wat kost onze dagopvang?

Als u een dagje oppas nodig heeft voor uw hond, is het fijn om te weten dat het allemaal goed geregeld is. Wist u dat onze dagopvang echt niet meer kost dan een hondenuitlaatservice? U betaalt bij ons slechts € 12.00 per dag voor de opvang van uw hond.

Wekelijkse opvang en incidentele opvang

Wilt u uw hond op vaste dagen per week brengen? De dagopvang is bij ons vrij in te delen, u bent nergens aan gebonden. Uw hond kan van maandag t/m zaterdag van 7.00 uur tot 18.30 uur bij ons terecht. Het ophalen van uw hond kan vanaf 15.30 tot 18.30!

Incidentele dagopvang is alleen mogelijk buiten de vakantieperiodes en in overleg. Wij maken graag eerst kennis met uw hond voordat wij deze kunnen plaatsen. Het is voor ons namelijk belangrijk dat wij het karakter van uw hond leren kennen, zodat we de hond in de juiste groep kunnen plaatsen. Zo voelt uw hond zich snel thuis en voorkomen we stress.

Tijdens de vakantieperiodes hebben wij vanwege onze vaste gasten helaas geen mogelijkheid om uw hond incidenteel op te vangen.

U kunt altijd vrijblijvend kennismaken met onze dagopvang. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak met ons maken.

Bel ons op 0416 - 31 21 44 of kom bij ons langs voor meer informatie.