Meer informatie:
0416 - 31 21 44
  • Dagopvang 1
  • Dagopvang 2

Dagopvang voor honden is niet nieuw. Bij De Kweb Meute in Waspik verzorgen we al jarenlang opvang voor de honden van baasjes die een drukke baan of lange werkdagen hebben.  Breng uw hond naar onze dagopvang waar u hem met een goed gevoel kunt achterlaten.

Ons dierenpension en dagopvang bevindt zich op een steenworp afstand van de A59, waardoor u vanuit Waalwijk of Oosterhout heel makkelijk zonder al te ver omrijden uw hond bij ons kunt brengen.

Grote speelweide

Een groot gedeelte van de dag is uw hond buiten op één van onze speelvelden of speelplaatsen (10 in totaal). Hier kan uw hond lekker ravotten en zichzelf uitleven, samen met de andere honden uit de roedel. Wij houden altijd rekening met de grootte, leeftijd en het karakter van uw hond zodat deze zich prettig voelt in de roedel. Bij de speelweide is bovendien altijd een dierenverzorger aanwezig en de honden krijgen volop aandacht. Er is uiteraard ook een rust moment zodat onze jonge gasten kunnen eten en een middagdutje kunnen doen.

U zult merken dat uw hond aan het einde van de dag weliswaar moe, maar voldaan is. De dagopvang zorgt ervoor dat uw hond kan socializen met andere honden. Als uw hond zichzelf even wil terugtrekken, daar is daar ook alle ruimte voor. De honden kunnen altijd terecht in het binnenverblijf van ons pension om daar uit te rusten.

Wat kost onze dagopvang?

€ 14 per dag.

Brengen & Ophalen

Wilt u uw hond op vaste dagen per week brengen? Dat kan!  Uw hond kan van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.30 uur en op zaterdag vanaf 8.00 tot 18.30 terecht.
Brengen: bij voorkeur tussen 7.00 en 9.00 uur
Ophalen: vanaf 15.30 tot uiterlijk 18.30 uur. 

Tijdens de vakantieperiodes hebben wij vanwege onze vaste gasten helaas geen mogelijkheid om uw hond incidenteel op te vangen. 
U kunt altijd vrijblijvend kennismaken met onze dagopvang. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak met ons maken.

Bel ons op 0416 - 31 21 44 of kom bij ons langs voor meer informatie.