Meer informatie:
0416 - 31 21 44
  • Hondenhotel 1
  • Hondenhotel 2

Lekker op vakantie of een weekendje weg? In het volste vertrouwen dat uw hond goed verzorgd wordt en even veel plezier zal hebben als u? Dat kan! 

Voorop staat dat uw huisdier het in ons hondenhotel naar zijn zin moet hebben en zijn roedel (het baasje, gezin) niet mag missen. Wij doen dit op de best denkbare manier, en dat is door uw huisdier een plaatsvervangende roedel te bieden. De honden worden ingedeeld in groepjes van twee of meer die qua grootte, leeftijd en karakter bij elkaar passen, zodat zij een gezellige groep vormen. In ons hondenhotel kunnen de honden zich met hun groep lekker uitleven. De deur naar hun binnenverblijf staat altijd open. Ze kunnen zich dus altijd terugtrekken naar hun  binnenverblijf om uit te rusten in de daar aanwezige manden.

Alleen wanneer het niet anders kan, krijgt uw hond een plekje alleen. Dit kan te maken hebben met het karakter of gezondheid van uw hond.

Uw hond krijgt meerdere malen per dag tijd om op een speelweide of speelplaats niet alleen met zijn kennelmaatje maar ook met allerlei andere honden heerlijk te rennen en ravotten. Natuurlijk houden wij daarbij rekening met de leeftijd en de mogelijkheden van uw hond. U zult ervaren dat uw huisdier na zijn vakantie misschien moe, maar zeer voldaan weer met u huiswaarts keert.

Helaas kunnen wij op dit moment geen nieuwe klanten en dieren aannemen voor de vakantie periodes!

Proefperiode

Als uw hond nog nooit bij ons in het hotel is geweest stellen wij het op prijs dat u de hond eerst een keer een dag en nacht op proef brengt. Zo kan de hond een beetje wennen aan onze omgeving en kunnen wij kennis maken met u en uw hond.

Hiervoor geldt een eenmalig kennismakingstarief van € 18,-

Voeding

De honden krijgen bij ons tweemaal daags, en indien nodig,  vaker te eten. Ze hebben 24 uur per dag vers water tot hun beschikking. We geven onze gasten een hoogwaardig premium voer van ProPlan. Wilt u dat uw hond zijn eigen voer krijgt dan is dit uiteraard mogelijk, wel brengen we voor het toedienen van eigen voeding extra kosten in rekening van €1,- per dag.

Vaccinaties

Elke gast die komt logeren in ons hondenhotel moet natuurlijk geldige vaccinaties hebben. Uw hond moet gevaccineerd zijn tegen hondenhoest (parainfluenza en bordetella) en de cocktail. Op welke manier(en) laten we over aan het advies van uw eigen dierenarts.

Het vaccinatiebewijs dient u bij elk bezoek mee te brengen.

Medicatie

Het is geen probleem voor ons wanneer uw hond medicatie nodig heeft.  Echter brengen wij voor het toedienen van medicatie extra kosten in rekening, deze bedragen €0,50 per dag. Wij zetten echter geen injecties.

Bel ons op 0416 - 31 21 44 of kom bij ons langs voor meer informatie.

  • Dit pension werkt met een proefdag, zodat ze de hond leren kennen en beter kunnen plaatsen. Alles ziet er schoon en keurig uit. Leuk en vriendelijk personeel, de speelvelden maken het helemaal af. Kortom een aanrader.
  • Onze Bennie gaat elke week met heel veel plezier een dagje spelen. Ook de vakantie is één groot feest voor Bennie!
  • Luna heeft het prima naar zijn zin. Een super opvang, echt een aanrader 👍